Laptops & PC's

Hoewel wij allerhande electro aanbieden behoren laptops en desktops natuurlijk tot onze specialiteit. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan systemen dat wij selecteren op basis van de prijs/kwaliteitsverhouding.

Configuratie op maat

Wij gaan telkens op zoek naar uw behoeften en raden dan ook een toestel aan dat daar het dichst bij aanleunt. Soms kan het echter zo zijn dat een specifieke configuratie vereist is om van bepaalde toepassingen gebruik te kunnen maken. Zo hebben tekenprogramma's die gebruik maken van 3D-technologië andere vereisten dan alledaagse software.

Indien nodig stellen we samen met u de ideale computer nodig dat aan alle eisen voldoet.


Klein Electro

U kunt bij ons ook terecht voor al uw klein tot middelgroot electro.

Van wafelijzers en weegschalen tot elektrische tandenborstels en scheerapparaten, wij hebben het allemaal! Aan de hand van een beperkte stock maar grote verkrijgbaarheid kunt u bij ons huishoudelijke apparaten en ander klein electro verkrijgen.

Wat niet op stock is, word besteld en zeer spoedig geleverd dankzij de service van Exellent.


Accessoires en toebehoren

Voor al onze producten hebben wij ook bijhorende accessoires. Denk aan laptopzakken, smartphonehoesjes en tablet stylus maar ook geluidsinstallaties en andere toebehoren. Maar ook randapparatuur zoals draadloze muizen, toetsenborden en webcams hebben wij ter beschikking. Veelal op stock maar ook per bestelling.


Boekhoud & Facturatie software

U wilt zich richten op het belangrijkste aspect van ondernemen: het runnen van uw bedrijf. U bent dan ook op zoek naar business software die de routineuze administratieve taken van u overneemt. Bij ons bent u aan het juiste adres!

  • U opteert voor een efficiënt pakket dat veel handmatig werk automatiseert.
  • Ontvangt u uw dagafschriften en aankoopfacturen al digitaal? Perfect! Die worden automatisch ingelezen en verlossen u van het manueel intikken van gegevens zodat u heel wat tijd bespaart.
  • Ook het versturen van uw verkoopfacturen (op papier of automatisch via e-mail) en het doorsturen van uw betalingen naar de bank gebeurt in een handomdraai.
  • De overzichtelijke rapporten en dashboards geven u het inzicht dat u nodig heeft.


Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer Hulp op afstand